45cb PaySec - Rychlé a bezpečné online platby komukoli za cokoli- Diskuze - Ptejte se manažera PaySec na cokoli - PayPal

Discussion

New message Newest   Previous    1 | 2   Next   Oldest

list.gif Sent: Fitass     Subject: Re: věk
po duben 25, 2011  19:16:58

Dobrý den chci se zeptat jestli mě musí být nad 18 let.Je mi 15.<br /> <br /> Děkuji Faltys

list.gif
                 Zaslal: Richard Matula - manažer PaySec     Předmět: Re: Re: věk
pá květen  6, 2011  12:26:34

Dobrý den,

při založení PaySec Konta se neptáme na datum narození, tak věk není problém.
V případě dosažení limitu pro nabíjení a vybíjení je nutné ověření totožnosti a zde je již vyžadován občanský průkaz a tudíž min. 15 let.

Richard Matula

list.gif Sent: webroucek.mimi     Subject: Re: platby přes pay sec
so listopad  1, 2008  17:58:55

Dobrý den,
chtěla bych zákazníkům dát možnost platit přes pay sec můžete mi dát prosím odkaz či kontakt kde bych so dověděla více ?Děkuji Veronika

mail.gif www.gif

list.gif
                 Zaslal: Michal Kroupa - tiskový mluvčí PaySec     Předmět: Re: Re: platby přes pay sec
út listopad 18, 2008  06:30:46

Dobrý den, omlouvám se za zpoždění v odepovědi. Nejvíce informací pro obchodníky je ve stejnojmenné záložce http://paysec.cz/CmsPage.aspx?Id=merchant. Pokud by některý z vašich dotazů nebyl zde zodpovězen, kontaktuje prosím Uživatelskou podporu.

list.gif Sent: Dan     Subject: uroceni
so říjen  4, 2008  22:48:02

Zajimalo by me, kolika procenty jsou uroceny prostredky na konte PaySec. Pokud zni odpoved nula, pak by me zajimalo, kdo si toto konto zridi. A jestli nekdo prece jen, pak dela provozovatel opravdu dobry business.

mail.gif

list.gif
                 Zaslal: Michal Kroupa - tiskový mluvčí PaySec     Předmět: Re: uroceni
út říjen  7, 2008  19:09:37

Dobrý den, finanční prostředky na kontě PaySec úročeny nejsou. Cílem služby PaySec není poskytovat vlastnosti spořících účtů, ale nabízet pohodlný způsob plateb na internetu.

Newest   Previous    1 | 2   Next   Oldest

0