Discussion
New message Newest Previous 1 | 2 Next Oldest
Sent: Fitass Subject: Re: věkDobrý den chci se zeptat jestli mě musí být nad 18 let.Je mi 15.<br /> <br /> Děkuji Faltys
Dobrý den,
při založení PaySec Konta se neptáme na datum narození, tak věk není problém.
V případě dosažení limitu pro nabíjení a vybíjení je nutné ověření totožnosti a zde je již vyžadován občanský průkaz a tudíž min. 15 let.
Richard Matula
Sent: webroucek.mimi Subject: Re: platby přes pay sec
Dobrý den,
chtěla bych zákazníkům dát možnost platit přes pay sec můžete mi dát prosím odkaz či kontakt kde bych so dověděla více ?Děkuji Veronika
Dobrý den, omlouvám se za zpoždění v odepovědi. Nejvíce informací pro obchodníky je ve stejnojmenné záložce http://paysec.cz/CmsPage.aspx?Id=merchant. Pokud by některý z vašich dotazů nebyl zde zodpovězen, kontaktuje prosím Uživatelskou podporu.
Sent: Dan Subject: uroceniZajimalo by me, kolika procenty jsou uroceny prostredky na konte PaySec. Pokud zni odpoved nula, pak by me zajimalo, kdo si toto konto zridi. A jestli nekdo prece jen, pak dela provozovatel opravdu dobry business.
Dobrý den, finanční prostředky na kontě PaySec úročeny nejsou. Cílem služby PaySec není poskytovat vlastnosti spořících účtů, ale nabízet pohodlný způsob plateb na internetu.