4949 PaySec - Rychlé a bezpečné online platby komukoli za cokoli- Diskuze - Ptejte se manažera PaySec na cokoli - Mám dotaz můžou mi na můj paysec chodit platby ze zahraničí a kolik to stojí a můžou to být i eura děkuji

Diskuze

jednosipka.jpg  

Ptejte se manažera PaySec na cokoli jednosipka.jpg Mám dotaz můžou mi na můj paysec chodit platby ze zahraničí a kolik to stojí a můžou to být i eura děkuji

Přidat příspěvek

list.gif Zaslal: martin satoransky     Předmět: Re:
út duben 12, 2011  16:31:39

Dobrý den, chci se informovat,kdyz je tedy mozne dobiti i zahranicni platebni kartou tak muze mi kredit dobit i jina osoba.Mel jsem za to ze jmeno na karte musi souhlasit se jmenem konta paysec.Dekuji za odpoved.

mail.gif

list.gif
                 Zaslal: Richard Matula - manažer PaySec     Předmět: Re: Re: dobití platební kartou
pá květen  6, 2011  14:55:42

Dobíjet PaySec je možné platební kartou z libovolného státu - tedy i zahraniční.
Před dobitím Konta je potřeba do PaySec vyplnit jméno a adresu majitele Karty a na tyto údaje bude PaySec Konto vedeno.
Platit kartou má vždy pouze tak osoba, která je držitelem karty.

Richard Matula

list.gif Zaslal: Johnny     Předmět: Re:
po únor 22, 2010  13:28:23

Ahoj,ja mam otaz,mužu si dobijeti svuj učet s pomoci moneybookers??.dekuju

mail.gif

list.gif
                 Zaslal: Richard Matula - Manažer PaySec     Předmět: Re: Re: dobíjení PaySec Konta
po květen  3, 2010  17:00:30

Dobrý den,

Konto PaySec si můžete nyní dobíjet z účtů vedených u bank v ČR nebo z platební karty vydané libovolnou - i zahraniční bankou. Při dobíjení z účtu u ČSOB nebo Poštovní spořitelny proběhne dobití ihned a peníze máte na Vašem PaySec Kontu ihned k dispozici.

S pozdravem

Richard Matula

list.gif Zaslal: Patrik     Předmět: IBAN,BIS
ne leden 31, 2010  07:47:43

Mám dotaz můžou mi na můj paysec chodit platby ze zahraničí a kolik to stojí?

mail.gif

list.gif
                 Zaslal: Richard Matula - Manažer PaySec     Předmět: Re: IBAN,BIS
po květen  3, 2010  16:57:40

Dobrý den, PaySec si nyní můžete dobíjet z účtů vedených u bank v ČR nebo z platební karty. Platební karta může být vydána libovolnou bankou (tedy i bankou ze zahraničí).

S pozdravem

Richard Matula

0